{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Stap 1 Leverancier

Leveranciersgegevens

Als u reeds eerder bestellingen heeft gedaan, dan kunt u - bij een repeterende bestelling - de leveranciersgegevens uit uw adressenlijst halen.

Zoeken14

Indien het een eerste bestelling is van de betreffende leverancier, dan zult u het nieuwe adres en de company-gegevens van deze leverancier hoogstwaarschijnlijk kunnen vinden in de zogenaamde 'Search Google-Api'. Als u de bedrijfsnaam intypt bij "Geef een locatie op", is de kans groot dat de gegevens reeds tevoorschijn komen. U dient dan nog wel het "Hoofdcontact" en het "E-mailadres" van deze contactpersoon in te vullen.

Zoeken15

Als u alle gegevens heeft ingevuld, vinkt u aan "Sla op in adreslijst" en drukt u op de button "Bewaar adres". U ziet aan de rechterkant dat de status "Leveranciersadres toegevoegd" automatisch door middel van een vinkje wordt geupdated.

Zoeken16

E-mailservice: Leverancier informeren

U ziet nu een blauwe button verschijnen "INFORMEER LEVERANCIER". Als u hier op klikt, verschijnt een e-mail-pop-up. Alle verzendgegevens staan in deze e-mail. Door "Stuur e-mail" te klikken, informeert u uw leverancier van deze zending.

Zoeken17

Vooraanmelding: The Freight Agent informeren

Tegelijkertijd doet u met deze zelfde e-mail de feitelijke vooraanmelding en zal The Freight Hero- Agent in de laadhaven de aanlevering van de goederen verder met uw leverancier afstemmen.

Zoeken18

U ziet aan de rechterkant dat de status "Leverancier geïnformeerd" automatisch door middel van een vinkje wordt geüpdatet. Nadat wij alle aangeleverde gegevens voor de zending op volledigheid voor het maken van een boeking gecheckt hebben, informeren wij onze agent op locatie over de zending. Uw leverancier en onze agent gaan vervolgens op basis van de door u gewenste datum, rekening houdend met de datum waarop de leverancier de goederen kan leveren (de zogenaamde ready date), de boeking bevestigen voor de eerstvolgende afvaart die mogelijk is. Dan is Stap 1 Leverancier afgerond en komt u in Stap 2 Vaart.

Klik hier voor verdere uitleg over Stap 2: Vaart.