{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Warehousing

Warehousing speelt een essentiële rol in de logistieke sector en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun goederen op een gestructureerde en efficiënte manier op te slaan, te beheren en te distribueren. Als een toonaangevende logistieke dienstverlener begrijpt The Freight Hero het belang van hoogwaardige warehousing oplossingen om tegemoet te komen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Viskaal

Eigen centra

In de eigen logistieke centra te Hengelo (Nederland) en Gildehaus (Duitsland) kunnen bij The Freight Hero (Handels- en productie) goederen worden gelost uit containers en trucks. Naast tijdelijke opslag, waarbij de goederen na de tijdelijke opslag op afgesproken tijdstippen geleverd worden bij de klant, biedt The Freight Hero ook langetermijnoplossingen. Voor vele klanten voorziet The Freight Hero in volldige warehousing inclusief orderpicking en (parcel)verzending. Vaak na ordering worden pakketten nog dezelfde dag verzonden. Geconditioneerde opslag? Ook daarvoor draait The Freight Hero zijn hand niet om.

Pand havenstraat30lr

Entrance

Container

Opslag

Stelling

Voordelen van onze warehousing diensten:

  • Ruime opslagfaciliteiten: Onze magazijnen bieden voldoende ruimte voor de opslag van diverse goederen. Met zorgvuldig georganiseerde indelingen maximaliseren we de beschikbare ruimte en zorgen we voor een geoptimaliseerde opslagcapaciteit.

  • Inventarisbeheer: Ons ervaren team zorgt voor een nauwkeurig beheer van uw voorraad. We maken gebruik van geavanceerde inventarisatie technologieën en -systemen om de beschikbaarheid van uw goederen bij te houden, de voorraadniveaus te bewaken en tijdige herbevoorrading te garanderen.

  • Orderpicking en verpakking: Efficiënte orderpicking en verpakkingsprocessen zijn cruciaal om een snelle en nauwkeurige verzending van goederen te waarborgen. Ons gespecialiseerde team zorgt ervoor dat de juiste producten worden verzameld, correct worden verpakt en gereed zijn voor verzending.

  • Logistiek beheer: Als experts in logistiek begrijpen we dat warehousing deel uitmaakt van een groter geheel. We bieden end-to-end logistieke oplossingen, inclusief zeevracht, douaneafhandeling en wereldwijde distributie. Dit stelt ons in staat om een geïntegreerde benadering te hanteren en een naadloze doorvoer van uw goederen te garanderen.

  • Betrouwbaarheid en beveiliging: We hechten veel waarde aan de veiligheid en beveiliging van uw goederen. Onze magazijnen zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, bewakingscamera's en toegangscontroles om de integriteit van uw voorraad te waarborgen. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen bij ons in veilige handen zijn.

Concurrentievoordeel door efficiënt warehousing

The Freight Hero begrijpt dat efficiënt warehousing een cruciale rol speelt bij het behalen van een concurrentievoordeel in de markt. Met onze uitgebreide ervaring en expertise in logistiek en supply chain management, kunnen we op maat gemaakte warehousing oplossingen leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften en bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze warehousing diensten We kunnen u helpen om uw logistieke processen te stroomlijnen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen door onze magazijnoplossingen.