{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Hoe werkt het?

Binnen 15 seconden uw tarieven inzichtelijk op een rijtje voor uw zee -en luchtvracht? Het boeken van uw zee -en luchtvrachtzendingen geregeld hebben binnen twee minuten?

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van de drie belangrijkste havens in Europa: Rotterdam, Hamburg en Antwerpen. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht (op aanvraag) en ontvangt u gelijk een scherp all-in tarief. Nadat u bij The Freight Hero heeft geboekt, kunt u uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd.

The Freight Hero maakt gebruik van een geautomatiseerd inkoop -en vergelijkingssysteem, dat realtime in verbinding staat met de systemen van de grote internationale rederijen en logistieke vervoerders. Ketenkosten zijn gebundeld, waardoor voor iedere zee -en luchtvracht het beste all-in tarief aangeboden krijgt. Het online boekingsplatform en klantendashboard zorgen voor een enorme tijdsbesparing. De track&trace geeft de klant realtime inzicht waar de vracht zich bevindt.

Bestelproces

The Freight Hero legt u onderstaand stap voor stap uit hoe u een boeking realiseert op het boekingsplatform www.thefreighthero.nl

Zee -en luchtvracht zoeken

Aanmaken van een account

Bestelstappen

Stap 1 : Leverancier

Stap 2: Vaart

Stap 3: Douane

Stap 4: Aflevering

Stap 5: Afronding en facturatie

Mijn The Freight Hero-verzendingen