{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Global Logistic Network

The Freight Hero participeert voor Nederland, België en Duitsland op exclusieve basis in het Global Logistics Summit Network (GLSN). Dit wereldwijde logistieke netwerk heeft zijn hoofdkantoor in Miami, FL USA en omvat wereldwijd toonaangevende, onafhankelijk logistieke dienstverleners. Allen gespecialiseerd en ervaren in de logistieke sector: expediteurs, transporttussenpersonen en gelieerde bedrijven.

GLSN

Power of one

De geselecteerde bedrijven werken internationaal samen in een netwerkomgeving, waardoor zij profiteren van de POWER OF ONE-filosofie. De aangesloten leden zijn volledig autonoom en zelfstandig en werken samen onder vastgestelde strenge normen. De internationale bundeling van verkoop-, operationele- en financiële middelen draagt bij aan het doen van concurrerende overzeese proposities. Het netwerk onderscheidt zich met het GLSN Legal Assistence and Advice. Een initiatief om afzonderlijke leden daar waar nodig internationaal juridisch te ondersteunen.

GLN

GLSN & GLN

GLSN is wereldwijd vertegenwoordigd met 100+ kantoren en is door de samenwerking met GLN (Global Logistics Network) actief in meer dan 310 steden in 125 landen. Met een gecombineerde jaaromzet van USD 9,5 miljard en 27.675 ervaren en bekwame medewerkers die meer dan 3 miljoen zendingen per jaar afhandelen, is GLSN/ GLN groter dan veel multinationale expediteurs en integrators.