{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Import en export

Bij The Freight Hero hebben we ruime ervaring met import en export van diverse soorten goederen. Wij kennen regels en procedures als geen ander en kunnen u adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om documentatie, verpakking, transport of douaneafhandeling, wij kunnen u volledig ontzorgen. Met onze expertise en wereldwijde netwerk kunnen we uw import- of exportproces zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Als u een product wilt importeren (van het buitenland naar Nederland) of exporteren (van Nederland naar het buitenland) is het belangrijk om te weten aan welke regels u zich dient te houden. Daarnaast is het handig dat u weet hoe het import- of exportproces verloopt.

Importexport

Vereenvoudig uw logistieke processen met The Freight Hero

Ons online platform biedt u volledige transparantie en controle over uw luchtvrachtzendingen. U kunt real-time informatie opvragen over de status van uw zending, de geschatte aankomsttijd en de kosten. Bovendien bieden wij u toegang tot ons uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen en douane-experts, zodat u altijd verzekerd bent van een snelle en probleemloze afhandeling. Bij The Freight Hero streven wij ernaar om uw logistieke partner te zijn die u volledig ontzorgt en u tijd en geld bespaart. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze dienstverlening!

Importeer en exporteer gemakkelijk over de hele wereld

Met ons wereldwijde netwerk van partners en agenten werken we nauw samen met gerenommeerde vrachtagenten om uw goederen veilig en op tijd naar hun bestemming te brengen. Of het nu gaat om import of export, wij staan garant voor een naadloze afhandeling van uw luchtvrachtzendingen, met de hoogste mate van betrouwbaarheid en kwaliteit.