{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Container transport

Container transport is de oplossing bij het verschepen van goederen in zeecontainers op een eenvoudige, veilige, duurzame en kostenefficiënte manier. Er zijn verschillende soorten zeecontainers beschikbaar, variërend in grootte. Volledige ladingen worden Full Container Load (FCL) genoemd, terwijl gedeeltelijke ladingen Less than Container Load (LCL) worden genoemd. The Freight Hero maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van bijna 700 laadhavens over de hele wereld (Port of Loading / POL). Hier kopen we het volume van volledige containers in en bieden dit via ons online boekingsplatform thefreighthero.nl tegen zeer voordelige tarieven aan als deelladingen op de LCL-markt. De loshavens (Port of Discharge / POD) die The Freight Hero faciliteert, zijn onder andere Hamburg (Duitsland), Antwerpen (België) en Rotterdam (Nederland).

Container transport: Volle container lading (FCL)

Bij container transport zijn er verschillende containermaten beschikbaar. De kleinste containermaat die wordt gebruikt bij verschepingen is de 20 voet (ft) container, terwijl de grootste maat de 40 ft High Cube container is. De lengte van een container wordt uitgedrukt in voet (ft). Deze gestandaardiseerde maten zijn ideaal voor het vervoer van goederen over zee en kunnen vervolgens worden overgeladen op weg, spoor of binnenwateren. De standaardmaat voor een container wordt aangeduid als TEU (Twenty-foot Equivalent Unit). Een TEU is ongeveer 20 voet (ongeveer 6 meter) lang, 8 voet (2,44 meter) breed en 8 1/2 voet (2,60 meter) hoog. De 40 ft High Cube containers zijn ongeveer 30 cm hoger dan de standaard 40 ft container, waardoor er meer ruimte is om pallets op een hoger niveau te laden.

Selecteer hier de gewenste containervaart en ontvang gelijk de absoluut laagste all-in prijs middels ons online boekingsplatform. Boek direct en volg uw vracht realtime.

    20" Container 40" Container 40" High Cube Container
    Imperial Metrisch Imperial Metrisch Imperial Metrisch
Buitenmaten Lengte
  Breedte
  Hoogte
Binnenmaten Lengte
  Breedte
  Hoogte
Deuropening Breedte
  Hoogte
Inhoud
Maximaal geladen massa
Leeggewicht
Netto lading

Deellading container (LCL)

Als u niet genoeg goederen heeft om een hele container te vullen, kunt u bij The Freight Hero voordelig een deellading (LCL) boeken. The Freight Hero bundelt ladingen van verschillende partijen, zodat elke partij kan profiteren van gunstige vrachttarieven en snelle levertijden. De prijs van de lading wordt bepaald op basis van het volume, het gewicht en de verpakkingswijze van de goederen.

Voordelen van zeevracht per container

  • Zeevracht is de voordeligste manier om producten te vervoeren
  • Aanleveren van de container(s) in de gewenste laadhavens is erg eenvoudig
  • Het brengen en ophalen van de container kan op elk gewenst adres en moment