{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

LCL Shipment- Less Than Container Load

Het kan voorkomen dat u geen volledige container nodig heeft bij het importeren of exporteren van uw goederen. Bij veel bedrijven betaalt u vervolgens een dure CBM-prijs voor uw container transport. Als u op zoek bent naar een efficiënte en kosteneffectieve manier om uw vracht te verzenden, dan is onze dienst voor LCL transport precies wat u nodig heeft.

LCL staat voor Less than Containerload, wat betekent dat we vracht van meerdere klanten combineren in één container om kosten te besparen. Dit is vooral handig voor bedrijven die kleinere hoeveelheden goederen willen verzenden en niet een hele container nodig hebben. Onze LCL container dienst biedt de perfecte oplossing voor dergelijke zendingen en bij The Freight Hero bieden wij u altijd de meest voordelige transporttarieven.

Selecteer hier de gewenste containervaart en ontvang gelijk de absoluut laagste all-in prijs voor uw zeevracht. Boek direct en volg uw vracht realtime.

Waarom LCL Transport bij The Freight Hero?

Indien u dus niet de hoeveelheid goederen hoeft te transporteren voor een volledig eigen transport container, dan is het bij The Freight Hero voordelig om te kiezen voor een deel-lading (LCL). Als u hiervoor kiest, voegt The Freight Hero de ladingen van verschillende partijen samen. Hier zijn enkele van de voordelen van het kiezen van The Freight Hero voor uw LCL verzending:

  • Betaalbaarheid: LCL shipment is een betaalbare oplossing voor kleinere zendingen die niet de hele container nodig hebben. Wij bieden scherpe tarieven aan voor onze LCL transport, zodat u geld kunt besparen op uw verzendkosten. Hierdoor profiteert iedere partij van voordelige zeevracht tarieven en van zeer snelle levertijden. Op onze website kunt u gemakkelijk uw zeevracht tarieven berekenen. De prijs van de lading wordt bepaald door het gewicht, de wijze waarop de lading is verpakt en door de inhoudsmaat.
  • Flexibiliteit: Met een LCL zending hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een volledige container voor uw zending. U kunt uw goederen delen met andere zendingen die dezelfde route volgen, waardoor u meer flexibiliteit heeft in uw verzendingen.
  • Betrouwbaarheid: Bij The Freight Hero werken we alleen met betrouwbare rederijen die voldoen aan onze strenge eisen voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw goederen veilig en op tijd aankomen op hun bestemming.

Lage LCL Transport Container Prijzen

The Freight Hero biedt u de voordelen van lage container transport prijzen bij lage volumes. Behalve de volumes die worden gebundeld en resulteren in zeer lage zeevracht kosten, bundelt de Freight Hero via een geautomatiseerd inkoopsysteem ook de overige inkoopkosten. Naast deze voordelen verloopt het bestel- en afhandelingsproces ook volledig digitaal. De uiteindelijke all-in importkosten zijn hierdoor zo aantrekkelijk, dat u bij lage volumes toch profiteert van het prijsniveau dat u alleen kent bij hele hoge volumes. Behalve de kostenbesparing bespaart u tevens veel tijd door het digitale bestelproces.

Kies voor The Freight Hero als uw betrouwbare partner voor uw LCL shipment en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende zending.