{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Zeevrachttarieven

Als u ervaring heeft met het importeren van goederen naar Nederland, dan heeft u gemerkt dat de kosten die u maakt, ook na het berekenen van de container prijzen en zeevracht tarieven, ondoorzichtig, ongrijpbaar en enorm bewerkelijk zijn. De kosten en de tarieven van het verschepen van containers zijn dan ook vaak onduidelijk.

Het basis transporttarief wordt bijna altijd aangevuld met een waslijst aan toeslagen, die rederijen en expediteurs doorbelasten. Vaak worden de toeslagen in verschillende valuta’s weergegeven: kosten vanuit de laadhavens en kosten vanuit de bestemmingsghavens. Vaak onder de noemer van handling fee. Maar waaruit bestaat de handling fee? En zijn de kosten die hieronder vallen onderhandelbaar? Het totaaltarief is zo voor de besteller – de afnemer – bijna niet logisch vast te stellen en/of te achterhalen. Als handelsbedrijf is dat nu juist zeer belangrijk: u wilt u met de inkoop natuurlijk niet in de vingers snijden.

Bij The Freight Hero is altijd alles transparant. Selecteer bovenaan deze pagina de gewenste containervaart voor uw zeevracht en ontvang gelijk het laagste all-in tarief. Boek nu en volg realtime uw zeetransport.

Selecteer hier de gewenste containervaart en ontvang gelijk de absoluut laagste all-in prijs middels ons online boekingsplatform voor zee- en luchtvracht. Boek direct en volg uw vracht realtime.

Transparantie in de prijsopbouw

Om te zorgen voor transparantie in de prijsopbouw zorgt The Freight Hero voor een duidelijk en gestructureerd overzicht van alle kosten. Zo zijn wij helder over onze container transport prijzen, maar ook bijvoorbeeld over actuele containerprijzen naar China. Door kosten te bundelen en te vereenvoudigen, ziet u bij The Freight Hero - na het doorlopen van een aantal zeer eenvoudige bestelstappen - exact wat uw kosten bedragen: 'Van haven tot haven' of 'Tot de deur geleverd'. U weet direct en zonder in te loggen exact wat u betaalt voor:

  • de zeevracht
  • de kosten in de havens
  • de loods
  • de inklaring
  • de aflevering

The Freight Hero geeft ook gelijk duidelijkheid als het gaat om de separate invoerrechten, extra controle door de douane en BTW-bedragen.

Juiste goederencodes

Mocht The Freight Hero zien aan de hand van de ingezonden packing list dat u niet de juiste HS-codes gebruikt, dan informeren wij u alsnog. Dat kan u veel geld en gedoe met de douane besparen. Geld dat eenmaal is afgedragen aan de belastingdienst, kunt u niet later terugvorderen en bij het gebruik van onjuiste HS-codes kunt u flinke boetes opgelegd krijgen door de douane.

Kortom: The Freight Hero: Save time, save money.