{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Zeevrachttarieven

Het importeren van goederen naar Nederland kan leiden tot ondoorzichtige en bewerkelijke kosten, zelfs nadat u de containerprijzen en zeevrachttarieven heeft berekend. Dit betekent dat de kosten en tarieven voor het verschepen van containers vaak onduidelijk zijn, zelfs voor ervaren importeurs.

Het basis transporttarief voor het verschepen van goederen wordt vaak aangevuld met een uitgebreide lijst van toeslagen, die door rederijen en zeevracht expediteurs worden doorbelast. Deze toeslagen worden vaak weergegeven in verschillende valuta's, afhankelijk van de laad- en bestemmingshavens, en vallen vaak onder de noemer van handling fee. Het is echter onduidelijk waaruit deze handling fee precies bestaat en of de kosten onderhandelbaar zijn. Dit maakt het voor de besteller of afnemer bijna onmogelijk om het totaaltarief te begrijpen en te achterhalen. Dit is vooral problematisch voor handelsbedrijven die hun inkoopkosten goed moeten kunnen inschatten.

Bij The Freight Hero is alles altijd transparant. Selecteer eenvoudig de gewenste containervaart voor uw zeevracht en ontvang direct het laagste all-in tarief. Boek nu en volg in realtime uw zeetransport.

Selecteer hier de gewenste containervaart en ontvang gelijk de absoluut laagste all-in prijs middels ons online boekingsplatform voor zee- en luchtvracht. Boek direct en volg uw vracht realtime.

Transparante prijsopbouw bij The Freight Hero

The Freight Hero zorgt voor transparantie in de prijsopbouw door een duidelijk en gestructureerd overzicht te bieden van alle kosten. Dit geldt niet alleen voor onze container transport prijzen, maar ook voor bijvoorbeeld actuele containerprijzen naar China. Door het bundelen en vereenvoudigen van kosten, krijgt u bij The Freight Hero na het doorlopen van enkele eenvoudige bestelstappen een helder beeld van uw totale kosten: 'Van haven tot haven' of 'Tot aan de deur geleverd'. U weet direct en zonder inloggen exact wat u betaalt voor:

  • de zeevracht
  • de kosten in de havens
  • de loods
  • de inklaring
  • de aflevering

The Freight Hero geeft ook gelijk duidelijkheid als het gaat om de separate invoerrechten, extra controle door de douane en BTW-bedragen.

Juiste goederencodes

Bij The Freight Hero controleren we de door u ingediende packing list nauwkeurig om te zien of de juiste HS codes zijn gebruikt voor uw zeevracht. Mocht dat niet het geval zijn, dan brengen wij u daarvan op de hoogte. Zo voorkomt u mogelijke problemen en kosten die gepaard gaan met het gebruik van onjuiste HS codes, zoals boetes die kunnen worden opgelegd door de douane. Het tijdig corrigeren van deze codes kan u dus veel geld en gedoe besparen.

Kies voor The Freight Hero: Save time, save money.