{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Containertransport

Containertransport is een van de meest voordelige manieren om uw goederen eenvoudig, veilig en duurzaam te laten verschepen. The Freight Hero is uw partner en specialist als het aankomt op containertransport.

Container transport

Voordelen containertransport:

Een van de voordelen van containertransport is dat het een van de meest efficiënte manieren is om uw goederen te vervoeren. Zo kunt u de import en export van uw zeecontainers makkelijk regelen doordat de containers standaardmaten hebben.

Hierdoor kunnen de containers niet alleen makkelijk over zee, maar ook via de weg en het spoor getransporteerd worden, zonder dat deze opnieuw gelost en geladen te worden. Op deze manier weet u altijd dat uw goederen op een veilige en betrouwbare manier van A naar B komen.

Bij The Freight Hero bieden wij u altijd de voordeligste prijzen voor uw containertransport, ook bij lage volumes. Meer informatie over onze voordelige tarieven? Lees hier meer over de kosten en voordelen van zeecontainer transport bij The Freight Hero.

Zeecontainer transport en zeecontainer vervoeren:

The Freight Hero helpt u kosten te besparen op al uw zeecontainer transport en zeevracht. Doordat wij bij The Freight Hero de transportkosten voor u vergelijken kunnen wij u altijd u de laatste prijs garanderen.

Op deze manier helpen wij uw zeecontainers vervoeren, zowel via de weg, het spoor en per boot. Wij bundelen volumes zodat u altijd de meest aantrekkelijkste all-in importkosten hebt. Ook bij lage volumes. Met ons digitale bestelproces bespaart u daarna ook nog eens veel tijd, die u weer kunt steken in uw eigen bedrijf.

Containertransport bedrijven:

Normaliter betaal je als bedrijf de hoofdprijs voor een gedeeltelijke zeevracht container. Als bedrijf heeft u niet altijd genoeg goederen om een hele zeecontainer te vullen. Bij The Freight Hero is dit geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u een zeecontainer deelt waardoor de kosten veel lager uitvallen dan bij de concurrentie. Op deze manier kunt u profiteren van voordelige vrachttarieven en dezelfde snelle levertijden.

De uiteindelijke prijs van elke lading wordt bepaald door de inhoudsmaat, het gewicht, en de wijze waarop de lading is verpakt. Voor meer informatie over de transportkosten van uw zeecontainers voor bedrijven kunt u altijd vrijblijvend contact op nemen. Daarom is The Freight Hero de ideale partner voor bedrijven als het gaat om containertransport.

Containertransport Rotterdam:

Bij The Freight Hero zijn we zeer bekend met het zeecontainertransport in de Rotterdamse haven. Voor al uw zeecontainer import- en export van- en naar Rotterdam ben je bij The Freight Hero dan ook aan het juiste adres. Of het nu gaat om een FLC (Full Container Load) of LCL (Less than Container Load), wij garanderen u de beste prijs voor uw containertransport van- en naar Rotterdam. Wij helpen u graag met de beste service, scherpste prijzen en het makkelijkste digitale bestelproces.

Ook voor andere havens zoals Antwerpen, Amsterdam of Hamburg bent u bij The Freight Hero aan het juiste adres. Met agenten werkzaam in over 700 havens wereldwijd kunnen wij u vrijwel altijd helpen met uw containertransport aanvragen.

Wilt u meer informatie over hoe The Freight Hero u of uw bedrijf kosten kan besparen op uw containertransport en zeecontainertransport? Neem vrijblijvend contact met ons op. Klaar om uw gewenste transport te bestellen? Met een paar klikken heeft u het geregeld en heeft u toegang tot ons dashboard. Hier kunt u al uw gegevens, zoals uw facturen en de status van uw containertransport terug te vinden. Snel en gemakkelijk, zo bespaart u tijd en geld met The Freight Hero!