{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Goederentransportverzekering

Het importeren en exporteren van goederen neemt risico’s met zich mee. Om de risico’s te beperken kunt u gebruik maken van de standaard internationale leveringscondities die zijn vastgelegd in de incoterms, maar daarnaast raden we ook zeker aan om een goederentransportverzekering af te sluiten. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat, tijdens het verschepen van uw container, goederen beschadigd raken. Bij ons kunt u daarom eenvoudig een transportverzekering afsluiten voor zowel uw zeevracht als uw luchtvracht.

Voordelen van een transportverzekering bij The Freight Hero

Met onze transportverzekeringen heeft u de zekerheid dat uw goederen veilig en verzekerd zijn tijdens het transport. Wij bieden een uitgebreide dekking voor schade, diefstal en verlies van goederen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de afhandeling van de schadeclaim snel en efficiënt verloopt, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt bij eventuele problemen tijdens het transport.

Tarieven Goederentransportverzekering

Basis: Verzekerde douanewaarde tot E. 30.000 - premie: Euro 135 - Eigen risico: Euro 350

Premies bij hogere douanewaarde:

  • Tot E. 40.000 - premie: Euro 200 - Eigen risico: Euro 350
  • Tot E. 50.000 - premie: Euro 250 - Eigen risico: Euro 350
  • Tot E. 60.000 - premie: Euro 300 - Eigen risico: Euro 350
  • Tot E. 70.000 - premie: Euro 350 - Eigen risico: Euro 350
  • Tot E. 80.000 - premie: Euro 400 - Eigen risico: Euro 350
  • Tot E. 90.000 - premie: Euro 450 - Eigen risico: Euro 350
  • Tot E. 100.000 - premie: Euro 500 - Eigen risico: Euro 350
  • Boven E. 100.000 op aanvraag

Bovenstaande tarieven gelden voor zowel uw zeevracht transport als voor uw luchtvracht transport. Lees hier de Voorwaarden Goederentransportverzekering 2022.

Goederentransportverzekering afsluiten

Een goederentransportverzekering is een type verzekering dat bedrijven en individuen beschermt tegen financiële verliezen als gevolg van schade of verlies van goederen tijdens transport. Het kan worden gebruikt voor verschillende soorten transport, zoals wegtransport, zeevracht en luchtvracht.

Verzekering dekt verlies

De verzekering dekt de schade of het verlies van goederen tijdens het transport, ongeacht of het de fout is van de vervoerder, het weer, de verkeersomstandigheden of andere omstandigheden buiten de controle van de eigenaar van de goederen. De verzekering kan ook dekking bieden voor andere risico's, zoals diefstal, brand, explosies en natuurrampen.

Het is belangrijk om een goederentransportverzekering af te sluiten om financiële risico's te beperken en de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. In geval van schade of verlies van goederen kan de verzekering zorgen voor compensatie van de verliezen, waardoor u niet zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Het is wel belangrijk om de polisvoorwaarden goed te bekijken om te zien welke gevallen wel en niet worden gedekt door de verzekering.

Kies voor The Freight Hero als uw betrouwbare partner voor uw transportverzekering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende zending. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u een op maat gemaakte oplossing te vinden voor uw transportbehoeften.