{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Kosten warehousing

Het beheer van een magazijn, oftewel warehousing, is een cruciaal onderdeel van de moderne supply chain. Bij The Freight Hero begrijpen we dat de kosten van warehousing net zo belangrijk zijn als de efficiëntie ervan.

Overzicht van warehousing

Warehousing gaat niet alleen over opslagruimte. Het omvat orderverwerking, voorraadbeheer, cross-docking, voorraadrotatie en retourlogistiek. Ieder van deze processen heeft invloed op de totale kosten van warehousing. Daarom streven we bij The Freight Hero naar een optimaal evenwicht tussen kosten en kwaliteit.

Zeevracht versus luchtvracht

Bij het overwegen van transportmethoden, zoals zeevracht en luchtvracht, kan het verleidelijk zijn om simpelweg de directe verzendkosten te vergelijken. Echter, de warehousing kosten die geassocieerd zijn met elk type transport kunnen variëren.

Bijvoorbeeld, zeevracht, hoewel vaak goedkoper voor grote volumes, kan hogere warehousing kosten met zich meebrengen vanwege langere opslagperiodes. Daarentegen kan luchtvracht, ondanks de hogere directe verzendkosten, leiden tot besparingen in warehousing door snellere doorlooptijden.

Kostenefficiëntie bij The Freight Hero

Bij The Freight Hero streven we naar een geoptimaliseerde, kostenefficiënte warehousingoplossing voor onze klanten. Onze experts analyseren uw specifieke behoeften en adviseren de beste combinatie van transport en warehousing om de algehele kosten te minimaliseren.

Met onze geavanceerde systemen kunt u de laagste tarieven voor zowel uw zending als warehousing direct online berekenen. Dit stelt u in staat om snel en gemakkelijk beslissingen te nemen die passen bij uw budget en tijdschema.

Conclusie

De totale kosten van uw supply chain zijn meer dan alleen de directe kosten van transport. Warehousing speelt een cruciale rol in dit proces. Bij The Freight Hero zijn we er trots op onze klanten transparante, concurrerende tarieven te bieden, zonder in te leveren op de kwaliteit en efficiëntie van onze diensten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte die voldoet aan uw specifieke warehousing en verzendbehoeften.

Kostenindicatie

Containertrucking Rottterdam - Hengelo (Ov) Euro 685,00
Containertrucking Rottterdam - Gildehaus (DL) Euro 750,00

Inbound
Lossen 20 ft container tot 1.000 loose cartons: Euro 350,00
Lossen 40 ft container tot 2.000 loose cartons: Euro 700,00
Bij meer cartons: Per extra carton E. 0,50
Handling naar pallets: Per pallet Euro 5,00
Aanschaf Europallet: Per pallet Euro 17,50
Aanschaf One way pallet: Per pallet Euro 12,50
Krimpfolie: Per pallet Euro 3,50
Labeling: Euro 1,00 per label carton of pallet
Opslag pallet: Euro 0,30 per pallet per dag

Outbound
Picking per artikel: Euro 15,00
Per carton: Euro 0,50
Labeling: Euro 1,00 per label carton of pallet
Handling naar pallets: Per pallet Euro 5,00
Aanschaf Europallet: Per pallet Euro 17,50
Aanschaf One way pallet: Per pallet Euro 12,50
Krimpfolie: Per pallet Euro 3,50

Verzending carton/ pallet: op aanvraag.