{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Over ons

The Freight Hero is een innovatief online boekingsplatform voor zee -en luchtvracht. Wilt u goederen importeren of exporteren? Op het platform krijgt u binnen 15 seconden een overzicht van alle mogelijke tarieven voor zee -en luchtvracht. Vervolgens boekt u uw zee -en luchtvracht binnen twee minuten.

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van de drie belangrijkste havens in Europa: Rotterdam, Hamburg en Antwerpen. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in 196 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 700 bestemmingen wereldwijd.

Digitalisering

Door gebruik te maken van een volledig geautomatiseerd inkoopsysteem, biedt The Freight Hero voor ieder volume de beste prijzen voor zee -en luchtvracht. Naast de zee -en luchtvrachtkosten zijn er tal van andere kosten die een rol spelen bij de import en export van goederen. The Freight Hero heeft unieke software ontwikkeld, waarbij al deze kosten volledig online worden gebundeld, vergeleken en verwerkt. Op deze manier wordt veel bespaard op de handlingskosten, opslagkosten, de douane-inklaringskosten, de kosten in havens en de trucking-kosten.

Tarieven

Deze digitalisering resulteert in ongekend scherpe import -en exporttarieven voor onze opdrachtgevers. Zeker in de volumes van 1 tot en met 10 kubieke meter (cubic meter = cbm). Deze zogenaamde Less than Container Load-verzendingen zijn in de regel lastige en bewerkelijke transporten en worden doorgaans tegen (te) hoge tarieven door collega-expediteurs aangeboden.

De combinatie van onze intelligente software, samen met het schaalvoordeel dat wij met de LCL-zendingen hebben, maakt dat ook onze FCL-prijzen, de prijzen voor volledige containers, zeer scherp zijn.

Alle tarieven op onze website zijn all-in, u weet dus altijd vooraf exact wat het transport gaat kosten. Transparant, zonder verborgen kosten! Houd er echter rekening mee dat u eventueel nog invoerrechten, BTW of een douanecontrole mag afdragen aan onze overheid.

Besparing in tijd

Met een paar klikken bestelt u het gewenste transport. Hierna kunt u via uw klantendashboard de benodigde aanvullende gegevens uploaden om vervolgens compleet ontzorgt uw transport te volgen. U ziet welke status uw bestelling heeft, waar de goederen zich bevinden en wanneer deze aankomen op het afleveradres. Via het dashboard kunt u bovendien voorgaande transporten opnieuw laten uitvoeren en vindt u alle offertes en facturen terug. Dat zorgt voor een enorme besparing in tijd en geld!

The Freight Hero: Save time, save money!