{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Over ons

The Freight Hero is een innovatief online boekingsplatform voor zee -en luchtvracht. Wilt u goederen importeren of exporteren? Op het platform kunt u binnen 15 seconden alle mogelijke tarieven voor zee -en luchtvracht inzien. Vervolgens boekt u uw zee -en luchtvracht binnen twee minuten.

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van de drie belangrijkste havens in Europa: Rotterdam, Hamburg en Antwerpen. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd.

Digitalisering

Door gebruik te maken van een volledig geautomatiseerd inkoopsysteem, biedt The Freight Hero voor ieder volume de beste prijzen voor zee -en luchtvracht. Naast de zee -en luchtvrachtkosten zijn er tal van andere kosten die een rol spelen bij de import en export van goederen. The Freight Hero heeft unieke software ontwikkeld, waarbij deze kosten enerzijds in een blackbox zijn gebundeld en anderzijds volledig online worden verwerkt. Op deze manier wordt veel bespaard op de handlingskosten, de douane-inklaringskosten en de afleveringskosten van loshaven tot aan het afleveringsadres.

Tarieven

Deze digitalisering resulteert in ongekend scherpe import -en exporttarieven voor onze opdrachtgevers. Zeker in de volumes van 1 tot en met 10 kubieke meter (cubic meter = cbm). Deze zogenaamde Less than Container Load-verzendingen zijn in de regel lastige en bewerkelijke transporten en worden doorgaans tegen (te) hoge tarieven door collega-expediteurs aangeboden. Alle tarieven zijn all-in, u weet dus altijd exact wat u betaalt. Transparant, zonder verborgen kosten!

Besparing ook in tijd

De combinatie van de scherpste all-in-tarieven en het bestelgemak - dat zich o.a. kenmerkt door een eigen klantendashboard waar u volledig op de hoogte wordt gehouden over uw huidige zendingen, uw historische zendingen kan inzien, offertes en facturen kunt bekijken en realtime statusupdates vindt van de lopende zendingen - zorgt voor een enorme besparing in tijd en geld!

The Freight Hero: Save time, save money!