{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Havens

The Freight Hero importeert en exporteert via havens en vliegvelden over de hele wereld. Onze dienstverlening gaat echter veel verder dan alleen transport. Ons team van experts staat voor u klaar om uw zendingen veilig en efficiënt van A naar B te krijgen, waar ook ter wereld. Of het nu gaat om kleine pakketten of grote ladingen, The Freight Hero regelt het voor u!

Selecteer hier de gewenste containervaart en ontvang per direct de absoluut laagste all-in prijs voor uw zeevracht. Boek nu en volg uw vracht realtime.

700 havens en agenten

The Freight Hero heeft in ruim 700 havens over de hele wereld agenten die zich bezighouden met de scheepvaart vanuit die havens naar de havens Rotterdam, Antwerpen en Hamburg en vice versa. Deze agenten hebben dagelijks intensieve contacten met alle rederijen en lokale transporteurs om uw goederen op te halen bij uw fabrikant of af te leveren bij uw klant.

Met een uitgebreid netwerk van agenten in belangrijke havens over de hele wereld, kunnen wij u voorzien van hoogwaardige diensten op het gebied van vrachtverwerking, inklaring, opslag en distributie. Of u nu importeert of exporteert, wij staan klaar om uw goederen te begeleiden op hun reis van de ene haven naar de andere, met de hoogste mate van efficiency en betrouwbaarheid.

Wereldwijd havennetwerk

Wilt u meer weten wat wij te bieden hebben? Op de volgende pagina's kunt u meer informatie vinden over de specifieke havens die afvaren richting de Haven Abidjan en Haven De Verenigde Arabische Emiraten.