{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Importeren vanuit De Verenigde Arabische Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) bestaan uit 7 emiraten, daarvan is Dubai de meest bekende. De andere 6 emiraten zijn Ras Al Khaimah, Sharjah, Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, en Umm al-Quwain. De VAE grenst aan Oman en Saoedi-Arabië. Grote zeehavens op de Arabische Golf zijn Mina Zayed in Abu Dhabi, Port Rashid en Port Jebel Ali in Dubai, Port Khalid in Sharjah en Port Saqr in Ras Al Khaimah.

Selecteer hier de gewenste containervaart en ontvang gelijk de absoluut laagste all-in prijs voor uw zeevracht. Boek direct en volg uw vracht realtime.

Exportproducten

De exportproducten van Verenigde Arabische Emiraten zijn Ruwe aardolie, Refined Petroleum, Petroleum Gas, Goud en Ruiten.

Doorlooptijd

Deze zeehavens worden gebruikt door de grootste schepen ter wereld en bieden een doorlooptijd die vergelijkbaar is met elk ontwikkeld havengebied ter wereld. De VAE biedt uitstekende faciliteiten op scheepsreparatie in de droogdok in Dubai, Abu Dhabi Ship Building Yard en Ajman Ship Repair Yard. De Dubai droogdok is een van de grootste droogdokken ter wereld. Het transport over de weg is goed geregeld. Alles is gemakkelijk beschikbaar zijn voor de overslag over land naar andere Midden-Oosten locaties.

De Haven

De belangrijkste haven van De Verenigde Arabische Emirate is de Haven Abu Dhabi of feitelijk Haven van Jebel Ali, gelegen op 35 kilometer ten zuidwesten van de hoofdstad Dubai, bijna tegen de grens aan van Abu Dhabi aan. De Haven Abu Dhabi behoort tot de grootste containerhavens ter wereld.