{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}
MSC TFH

Rotterdam verwacht groei van containers door extra volume van Maersk Line en MSC

Het containervolume in de Haven Rotterdam zal flink gaan groeien door een extra first port of call en een extra last port of call voor de grote schepen van de containeralliantie 2M bestaande uit de rederijen Maersk Line en MSC. In het nieuwe afvaartschema Europa – Azië gaat het aantal last port of calls van Haven Rotterdam van één naar twee en wordt het tevens first port of call op de AE10-vaart: de dienst met de snelste transit time Far East en North West Continent.

Oost-West-Diensten

De uitbreiding heeft betrekking op de grote schepen (18.000 TEU) die varen op vier van de vijf Oost-West-Diensten. Op de dienst van de kleinere 13.000 TEU-schepen is Haven Rotterdam niet meer opgenomen als aanloophaven. Per saldo houdt het Havenbedrijf Rotterdam dan ook rekening met een forse groei van te verwerken van containers van Maersk Line en MSC.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

The Freight Hero
in action

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd. Bekijk de animatie door op het play-vignet te klikken en... bespaar tijd en geld!

Over The Freight Hero