{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Haven Shanghai

Haven naam
Shanghai
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNSHA
Land
China

De haven van Shanghai is inmiddels de grootste haven van de wereld en ligt bij de Chinese stad Shanghai aan de Oost-Chinese Zee. De haven van Shanghai omvat een diepzeehaven: Yangshan Deepwater Port; en een binnenvaarthaven met diverse containerterminals.De havenbeheerder is Shanghai International Port Company Limited (SIPG), de opvolger van de Shanghai Port Authority.

Shanghai Yangshan

Importeren vanuit China (Shanghai)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Shanghai (China) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Shanghai - China -voor de container - zeevracht door The Feight Hero gebruikt.

Yangshan Containterterminal

De haven werd internationaal toegankelijk na het verdrag van Nanking in 1842, waarna het snel al de grootste haven van het Verre Oosten werd. Tussen 1949 en 1991 werd de groei onderbroken door het Communisme. In 1991 lieten de Chinese autoriteiten economische hervormingen en de uitbreiding van de haven weer toe. De beperkte diepgang van de oude haven remden de ontwikkeling af, maar met de opening van de Yangshan Containerterminal in 2005 kende de haven Shanghai een enorme groei. Een kwart van alle lading dat per schip het land binnenkomt of uitgaat wordt in de haven Shanghai overgeslagen.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Shanghai, China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Shanghai, China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Shanghai naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Shanghai (China) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Shanghai (China) naar Rotterdam (haven naar haven) is ongeveer 47 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Shanghai (China) naar de Haven Rotterdam te komen. Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT SHANGHAI: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens