{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}
Geen invoerrechten betalen

Wist u dat? Producten importeren zonder invoerrechten te betalen.

Soms is het mogelijk om produkten van buiten de EU te importeren zonder invoerrechten te hoeven betalen. Bijvoorbeeld als de EU handelsovereenkomsten heeft afgesloten met landen waarin dit bepaald is. Voorwaarde is dan wel dat de goederen van oorsprong vervaardigd zijn in het land waarmee de overeenkomst is gesloten. Maar er zijn meerdere gevallen mogelijk.

Opslag van goederen onder douaneverband

Als een deel van de produkten die worden geïmporteerd van buiten de EU bestemd zijn voor directe export naar landen die buiten de EU liggen, dan is het mogelijk om de goederen in een douane-entrepot op te slaan. Het entrepot zorgt ervoor dat over deze goederen geen invoerrechten betaald hoeft te worden.

Actieve veredeling

In het geval er grondstoffen worden geïmporteerd van buiten de EU die worden bewerkt tot een eindprodukt (of halffabrikaat) dat vervolgens geëxporteerd wordt naar landen die buiten de EU liggen, dan geldt de regeling Actieve Veredeling: ook hier hoeven over de ingevoerde goederen (grondstoffen) geen invoerrechten en overige heffingen betaald te worden.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

The Freight Hero
in action

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd. Bekijk de animatie door op het play-vignet te klikken en... bespaar tijd en geld!

Over The Freight Hero