{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Shenzhen

Haven naam
Shenzhen
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNSZY
Land
China

Shenzhen Importeren OF Exopteren

Voor het importeren van goederencontainers (Full Container Load, FCL) en deelladingen (Less than Container Load, LCL) vanuit China naar de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg kunt u terecht bij The Freight Hero. Naast import kunnen wij ook uw export naar Shenzhen snel en betrouwbaar regelen.

De haven van Shenzhen

De haven van Shenzhen behoort tot een van de grootste havens van China. De ontwikkelingsmogelijkheden zijn groot en het is van de drukste havens ter wereld. Shenzhen port staat op de derde plaats van het rijtje, grootste containerhavens ter wereld (in termen van TEU).

De haven van Shenzhen bevindt zich in het zuiden van de Pearl River Delta in de Chinese provincie Guangdong. Shenzhen is een van de belangrijkste havens voor de Chinezen wat betreft internationale handel. De haven van Shenzhen is een verzamelnaam van de verschillende havens, die aan de kustlijn van Shenzhen gevestigd zijn.

Er zijn ongeveer 40 rederijen die hun hoofdkantoor hebben gevestigd in de haven, deze rederijen hebben ongeveer 130 internationale containerlijnen gelanceerd.

Er zijn 230 internationale containerroutes die de haven van Shenzhen passeren. Shenzhen is verbonden met 300 havens in meer dan 110 landen.

Historisch overzicht De haven van Shenzhen is opgericht in 1980. De totale investering bedroeg ongeveer 9 miljard euro. Eind 2010 waren er 170 ligplaatsen voor schepen gebouwd, er zijn 69 ligplaatsen met een capaciteit van 100.000 ton, en 44 ligplaatsen voor containerschepen.

De jaarlijkse overslagcapaciteit is circa 194,9 miljoen ton en 18,91 TEU.

De containeroverslag neemt heel iets toe.

Haventerminals

De belangrijke haventerminals in Shenzhen zijn:

Internationale containerterminals van Yantian Chiwan-containerterminals Shekou-containerterminals China Merchants Port Shenzhen Haixing In de westelijke haven liggen bijvoorbeeld Chiwan en Shekou , terwijl de drukste haven van Shenzhen , namelijk Yantian , in de oostelijke haven ligt.

Op langer termijn heeft Shenzhen plannen om zes nieuwe haven te ontwikkelen zodat ze zich kunnen verbinden met de haven van Hong Kong.

Operators Er zijn veel vervoerders actief waaronder: Shenzhen Yantian Port Holdings en Shenzhen Chiwan Wharf Holdings .

Er zijn al wat merken die geïnvesteerd hebben in de haven zoals China Transportation Hub, Container Hub, HPH Group, China Merchant, Wharf en Maersk .

De logistieke sector van Shenzhen

Er zijn veel magazijn beheerdersactief wel meer dan 100, er zijn 80 bedrijven die diensten verlenen met betrekking tot zeevracht en meer dan 2.000 transportbedrijven beschikbaar in de haven.

Havens

UIkit.ready(function() { UIkit.sticky('.sticky-nav', {boundary: true, top: 220}) });