{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Shantou (Guangdong)

Haven naam
Shantou (Guangdong)
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNSWA
Land
China

Importeren vanuit China (Shantou (Guangdong) )

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Shantou (Guangdong) (China) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - China, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Shantou (Guangdong) - China -voor de container - zeevracht door The Feight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Shantou (Guangdong) , China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Shantou (Guangdong) , China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Shantou (Guangdong) naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Shantou (Guangdong) (China) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Shantou (Guangdong) (China) naar Rotterdam (haven naar haven) is 37 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Shantou (Guangdong) (China) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT SHANTOU (GUANGDONG) : ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens