{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Qingdao

Haven naam
Qingdao
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNTAO
Land
China

Qingdao importeren of exporteren

Voor het importeren van goederencontainers (Full Container Load, FCL) en deelladingen (Less than Container Load, LCL) vanuit China naar de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg kunt u terecht bij The Freight Hero. Naast import kunnen wij ook uw export naar Qingdao snel en betrouwbaar regelen.

De haven van Qingdao

De haven van Qingdao, ligt gelegen aan de Gele Zee van China, en behoort tot het rijtje van de tien drukste zeehavens ter wereld. De haven van Qingdao bevat veel informatie, die uw de kennis over zeevracht verder kan uitbreiden.

Over de haven van Qingdao: De haven van Qingdao ligt Veertig kilometer ten zuiden van de stad Qingdao, een bijkomstige haven die bekend staat om zijn centrale punt tussen de andere verschillende, belangrijke Chinese havens. Qingdao port is een van 's werelds drukste zeehavens, en bestaat uit de volgende havengebieden Dongjiakou, Qianwan en Dagang, evenals de Guangdong die specifiek olietankers afhandelen.

De haven van Qingdao biedt containerlogistiek, opslag, laden en lossen van goederen. Internationale passagiersverbindingen zijn ook beschikbaar

De haven van Qingdao, die wordt gerund door Qingdao Port Authority, Qingdao port is een internationale full-service haven. De haven beschikt over voorzieningen voor ijzererts, deze bevinden zich, naast de Qingdao Cosport International Container Terminal en de Qingdao Qianwan Container Terminal. Er zijn meer dan 450 havens over een groot gebied, en landen die actief samenwerken met deze haven. Omdat de haven van Qingdao opereert binnen de Chinese kustlijn van de Stille Oceaan en het gebied van de Gele Rivier, is het een belangrijke centrum geworden voor doorvoer over zee en wereldwijde handel.

Havens