{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Ningbo

Haven naam
Ningbo
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNNGB
Land
China

Zeevracht China en Importeren vanuit China (Ningbo)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Ningbo (China) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Ningbo - China - voor de container - zeevracht door The Feight Hero gebruikt.

Container tarieven China op www.thefreighthero.nl

Wilt u meer weten over de containerprijzen naar China? Of bent u geïnteresserd in het boeken van een zeecontainer van Ningbo , China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de zeevracht kosten van een container of bijvoorbeeld een LCL-lading (Less than Container Load) van Ningbo , China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De container prijs naar China vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-in kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Ningbo naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Ningbo (China) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Ningbo (China) naar Rotterdam (haven naar haven) is 42 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Ningbo (China) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT NINGBO : ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens