{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven van New York

Haven naam
New York, NY
Haventype
Laadhaven
Havencode
USNYC
Land
Verenigde Staten

De haven van New York ligt aan een brede monding waar de rivieren Hudson en East River samenkomen. Het ligt tussen New York en New Jersey in en ligt zo’n veertig kilometer verwijderd van het Vrijheidsbeeld.

Terminal New York map

Natuurlijke haven

Het wordt beschouwd als de beste natuurlijke haven van de wereld. Dit is ook een van de redenen geweest waarom de Nederlanders in 1625 hier de stad Nieuw Amsterdam hebben gevestigd.

Upper New York Bay

Het havengebied is opgedeeld in de Upper New York Bay en de Lower New York Bay. Het Upper-gedeelte is het belangrijkste deel van de haven van New York en via de zeestraat Kill van Kull wordt het verbonden met de Newark Bay.

Port Newark-Elizabeth Marine Terminal

Containerschepen varen via de Kill van Kull naar de Port Newark-Elizabeth Marine Terminal van waaruit de beste doorvoermogelijkheden bestaan over land. Newark Liberty International Airport is naast de Marine terminal gelegen.

TerminalNY

Importeren vanuit Verenigde Staten (New York, NY)

Omdat de dollarkoers relatief laag is, kan importeren uit de Verenigde Staten erg interessant zijn. Naast de consumentproducten als auto’s, electronica en voedingswaren worden ijzer- en staalproducten, industriële goederen en chemische producten veelvuldig geïmporteerd vanuit Amerika. Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit New York, NY (Verenigde Staten) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven New York, NY - Verenigde Staten -voor de container - zeevracht door The Feight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van New York, NY, Verenigde Staten, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van New York, NY, Verenigde Staten, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? WWat kost een volle container (FCL-lading; Fill Container Load) van New York, NY, Vereigde Staten naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-en FCL-transport

U treft de kosten van Containervracht aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all in container transport kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd New York, NY naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van New York, NY (Verenigde Staten) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van New York, NY (Verenigde Staten) naar Rotterdam (haven naar haven) is 9 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven New York, NY (Verenigde Staten) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen. Na de douane-inklaring en ontvangst van de Toestemming Wegvoering kunnen de vracht goederen worden doorvervoerd.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT NEW YORK, NY: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens