{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

DE HAVEN VAN LA GUAIRA (VENEZUELA)

Haven naam
LA GUAIRA
Haventype
Laadhaven
Havencode
VELAG
Land
Venezuela

EXPORTEREN NAAR LA GUAIRA VENEZUELA

Voor het exporteren van zeevracht Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit zeehaven Rotterdam Nederland naar VENEZUELA, wordt De Haven LA GUAIRA–VENEZUELA-voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

BOEKEN VAN EEN CONTAINERZENDING OP WWW.THEFREIGHTHERO.NL

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Rotterdam naar LA GUAIRA, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de zeevracht kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Haven Rotterdam naar Haven BUENAVENTURA? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

TARIEVEN VAN EEN LCL-TRANSPORT

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-uitklaring. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de aanlevering vanuit uw locatie naar de Haven van Rotterdam. Deze Vanaf- Deurkosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

TRANSITTIJD ZEEVRACHT VAN ROTTERDAM NAAR LA GUAIRA

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Rotterdam naar LA GUAIRA? De transittijd van een containerschip van Rotterdam (haven naar haven) naar LA GUAIRAVENEZUELA is 25 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Rotterdam (Nederland) naar de Haven LA GUAIRA te komen.

Douane-afhandeling in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt voorafgaand op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg op de terminal wordt aangeleverd.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT VAN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG NAAR LA GUAIRA ZEEHAVEN VENEZUELA.

Havens