{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven Hongkong

Haven naam
Hong Kong
Haventype
Laadhaven
Havencode
HKHKG
Land
Hongkong SAR van China

Hongkong is een van de twee Speciale Administratieve Regio's van de China. Macau is de andere. Beide gebieden hebben hun eigen economisch systeem en zijn politiek autonoom. Ze behoren wel bij de Volksrepubliek China.

Haven Hongkong

De vijfde drukste haven ter wereld

De haven Hongkong is strategisch gunstig gelegen langs een belangrijke zeevaartroute en het grote Chinese achterland. Uitstekende en efficiente havenfaciliteiten hebben meegeholpen dat Hongkong inmiddels de achste grootste haven ter werled is. Bijna 20% van de export van Hongkong gaat via zeevaart. Met over de 20 miljoen TEU is Hongkong na Shanghai, Singapore, Shenzhen en Ningbo-Zhoushan de vijfde meest drukke haven ter wereld.

Importeren vanuit Hongkong China

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Hongkong (SAR China) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Hongkong - SAR China -voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Hongkong, SAR China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Hongkong, SAR China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Hongkong naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Hongkong (SAR China) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Hongkong (SAR China) naar Rotterdam (haven naar haven) is 24 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Hongkong (SAR China) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT HONGKONG: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens