{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

DE HAVEN VAN HIROSHIMA JAPAN

Haven naam
HIROSHIMA
Haventype
Laadhaven
Havencode
JPHIJ
Land
Japan

DE HAVEN VAN HIROSHIMA JAPAN

EXPORTEREN NAAR HIROSHIMA JAPAN Voor het exporteren van zeevracht Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit zeehaven Rotterdam Nederland naar JAPAN, wordt De Haven HIROSHIMA–JAPAN-voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

BOEKEN VAN EEN CONTAINERZENDING OP WWW.THEFREIGHTHERO.NL Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Rotterdam naar HIROSHIMA, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de zeevracht kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Haven Rotterdam naar Haven HIROSHIMA? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

TARIEVEN VAN EEN LCL-TRANSPORT U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-uitklaring. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de aanlevering vanuit uw locatie naar de Haven van Rotterdam. Deze Vanaf- Deurkosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

TRANSITTIJD ZEEVRACHT VAN ROTTERDAM NAAR HIROSHIMA U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Rotterdam naar HIROSHIMA? De transittijd van een containerschip van Rotterdam (haven naar haven) naar HIROSHIMA JAPAN is 38 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Rotterdam (Nederland) naar de Haven HIROSHIMA te komen.

Douane-afhandeling in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt voorafgaand op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg op de terminal wordt aangeleverd.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT VAN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG NAAR HIROSHIMA ZEEHAVEN JAPAN

Havens