{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De luchthaven van Guangzhou

Haven naam
Guangzhou Airport - Baiyun
Haventype
Laadhaven
Havencode
CAN
Land
China

De internationale luchthaven Guangzhou is de op een na drukste luchthaven van China. Wekelijks wordt er cargo importeert en exporteert tussen luchthaven Schiphol en luchthaven Guangzhou.

Importeren/exporteren naar Guangzhou

Wilt u snel transport importeren of exporteren naar de luchthaven van Guangzhou? Maak dan gebruik van luchtvracht met The Freight Hero als expediteur. The Freight Hero neemt alles voor u uit handen, zoals de douane-inklaring. Ter plaatse zorgt The Freight Hero ervoor dat uw goederen worden ingeklaard en afgeleverd.

Transit time: 24/48/72 uur naar luchthaven Guangzhou.

Boeken van een luchtvrachtzending

Op www.thefreighthero.nl kunt u gemakkelijk een online luchttransport boeken. Op de website kunt u binnen één minuut de luchtvrachtkosten berekenen. De kosten van een air freight verzending zijn op basis van het volumegewicht. U kiest het aantal volume en ziet direct de luchtvracht prijzen op uw scherm. Vervolgens kunt u een geschikte datum kiezen en voor u het weet vliegen de goederen al naar de plaats van bestemming. Als de groupage onderweg is kunt u op onze website altijd gemakkelijk de air freight tracking volgen.

Havens