{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven van Guangzhou (Kanton)

Haven naam
Guangzhou
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNCAN
Land
China

Grootste aaneengesloten stedelijk gebied van de wereld

Guangzhou is historisch gezien een van de belangrijkste havensteden in China. De stad wordt ook wel Kanton (of Canton) genoemd. Guangzhou is de hoofdstad van de provincie Guangdong en kent 13.500.000 inwoners.

Guangzhou

Samen met zijn voorsteden is het de grootste aaneengegroeide agglomeratie van de wereld:

Shenzhen - 11.400.000 inwoners
Dongguan - 8.250.000 inwoners
Foshan - 7.500.000 inwoners
Hongkong - 7.300.000 inwoners
Zhongshan - 3.200.000 inwoners
Huizhou - 2.800.000 inwoners
Jiangmen - 1.850.000 inwoners
Zhuhai - 1.600.000 inwoners
Qingyuan - 1.500.000 inwoners
Zhaoqing - 1.200.000 inwoners
Macau - 650.000 inwoners

Parelrivierdelta

De internationale zeehandel die vanuit de haven Guangzhou vertrekt, bereikt meer dan driehonderd verschillende havens in meer dan tachtig landen. Guangzhou is het economisch en transportcentrum van de Parelrivier-delta. Naast de zeehaven is de internationale luchthaven Guangzhou Bayun een van de belangrijkste luchthavens van China.

KantonFair

Twee keer per jaar wordt in Guanhzhou de grootste handelbeurs van de wereld gehouden: de Kanton Fair. In de lente – de Springfair- en in de herfst – Atumnfair).

Importeren vanuit China (Guangzhou)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Guangzhou (China) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Guangzhou - China -voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Guangzhou, China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Guangzhou, China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Guangzhou naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Guangzhou (China) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Guangzhou (China) naar Rotterdam (haven naar haven) is 32 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Guangzhou (China) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT GUANGZHOU: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens