{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

Fuzhou (Fujian) (China)

Haven naam
Fuzhou (Fujian)
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNFOC
Land
China

Fuzhou importeren of exporteren

Voor het importeren van goederencontainers (Full Container Load, FCL) en deelladingen (Less than Container Load, LCL) vanuit China naar de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg kunt u terecht bij The Freight Hero. Naast import kunnen wij ook uw export naar Fuzhou snel en betrouwbaar regelen.

De haven van Fuzhou

De haven van Fuzhou is belangrijk voor de stad Fujian, het zorgt voor de internationale handel, en wat vooral belangrijk is om te weten, voor de handel tussen Fujian en Taiwan.

De haven van Fuzhou ligt dichtbij de Minjiang-rivier en de zeehavens. De rivierhavens zijn Taijiang, Mawei, Qingzhou, Zaidong, Songmen en Chang'an. De zeehavens zijn verdeeld in diepwaterbaaien zoals Fuqing Bay in de buurt zijn van de Minjiang-rivier, die Jiangyin, Songxia, Luoyuan Bay en Pingtan. Sandu'ao, Baima, Sansha en Shacheng in Ningde zijn in 2012 samengevoegd met Fuzhou Port.

De haven van Fuzhou heeft 22 ligplaatsen tot zijn beschikking van meer dan 50.000 ton. De haven heeft in totaal 121 ligplaatsen aan de kust, met een maximale ligplaatscapaciteit van 320.000 ton. Vrachtschepen varen van/naar de havens langs de Chinese kust en op de Yangtze-rivier. Er zijn 75 internationale routes waaronder: Taiwan, Europa, Amerika, Japan, Singapore, de Filippijnen en Thailand.

Havens