{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven Dalian (China)

Haven naam
Dalian
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNDLC
Land
China

Dalian importeren of exporteren

Voor het importeren van goederencontainers (Full Container Load, FCL) en deelladingen (Less than Container Load, LCL) vanuit China naar de haven van Rotterdam, Antwerpen of Hamburg kunt u terecht bij The Freight Hero. Naast import kunnen wij ook uw export naar Xiamen snel en betrouwbaar regelen.

De haven van Dalian

De haven van Dalian, ontstaan in 1899, ligt aan de zuidelijke kant van het schiereiland Liaodong aan de Gele Zee gelegen in de provincie Liaoning. Het is een van de meest ijsvrije havens van China.

Het is een van de grootste multifunctionele havens gelegen in Noordoost-China en bedient de zeehavens van Oost-Azië, Noord-Azië en de Pacific Rim.

De haven van Dalian is de op één na grootste container transfer hub op het vasteland van China.

De haven van Dilian heeft relaties met meer dan 300 havens in 160 landen over de hele wereld. En er zijn 75 internationale containervaartroutes. Het is elk jaar mogelijk om meer dan 100 miljoen ton vracht verwerken voor de haven.

De haven heeft 84 ligplaatsen om containers te behandelen voor zeecontainers, roll-on/roll-off ladingen, ruwe olie, aardolieproducten, graan, bulkertsen, kolen. Hiervoor hebben 52 aanlegcapaciteiten van meer dan 10.000 ton.

De haven van Dalian wordt beheerd door het Dalian Port Corporation Limited dit is een staatsbedrijf. De volgende havens liggen gelegen aan de haven van Dalian: Daliangang, Dalianwan, Xianglujiao, Nianyuwan, Ganjinzi, Heizuizi, Si'ergou en Dayaowan.

Havens