{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}

De haven Dalian (China)

Haven naam
Dalian
Haventype
Laadhaven
Havencode
CNDLC
Land
China

Dalian is een stad in het noordoosten van China en ligt in het zuiden van provincie Liaoning op het schiereiland Liaodong, aan de Gele Zee. De Haven Dalian ontwikkelt zich tot een belangrijke haven voor internationale handel en is een modern industriecentrum. Dalian heeft de grootste oliehaven van China en is de op twee na grootste haven van China. Daardoor is Dalian een belangrijk centrum voor olieraffinage, dieseltechniek en de chemische industrie.

Dalian heeft ongeveer 1,3 miljoen inwoners, het hele stadsdistrict heeft er 6,2 miljoen.

Importeren vanuit China (Dalian)

Voor het importeren van Full Container Load (FCL)-lading (volle containers) en Less than Container Load (LCL)-lading (deelladingen) vanuit Dalian (China) naar Noord-West Europa, Haven Rotterdam - Nederland, Haven Antwerpen - België, en Haven Hamburg - Duitsland, wordt De Haven Dalian - China -voor de container - zeevracht door The Freight Hero gebruikt.

Boeken van een containerzending op www.thefreighthero.nl

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een zeecontainer van Dalian, China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg, dan regelt The Freight Hero dat voor u. Wat zijn de kosten van een LCL-lading (Less than Container Load) van Dalian, China, naar Rotterdam, Antwerpen of Hamburg? De kosten van de zeevracht vindt u direct met een aantal eenvoudige kliks op www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Tarieven van een LCL-transport

U treft de kosten aan van Haven tot Haven inclusief de douane-inklaring. Uiteraard exclusief de invoerrechten en BTW. Indien gewenst regelt The Freight Hero ook de kosten van aflevering aan het door u gewenste afleveradres. Deze all-inn kosten treft u ook meteen aan op de website www.thefreighthero.nl. (Gebruikt u hiervoor de Zoekbalk bovenaan op iedere pagina.)

Transittijd Dalian naar Rotterdam

U vraagt zich wellicht af: Wat is de transittijd van een zeecontainer van Dalian (China) naar Rotterdam? De transittijd van een containerschip van Dalian (China) naar Rotterdam (haven naar haven) is 35 dagen. De transittijd is de tijd dat een zeecontainer vaart om van de Haven Dalian (China) naar de Haven Rotterdam te komen.

Inklaring in Rotterdam, Antwerpen of Hamburg gebeurt op het moment dat de zeecontainer in de Haven Rotterdam, Haven Antwerpen of Haven Hamburg is aangekomen.

BESTEMMING VAN DE CONTAINERVRACHT UIT DALIAN: ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

INKLARING IN ROTTERDAM, ANTWERPEN OF HAMBURG

Havens