{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}
Usa

Zeevracht transport van Amerika naar Nederland met The Freight Hero

Vanaf 1 mei 2017 verzorgt The Freight Hero op zijn platform www.thefreighthero.nl als online expediteur zeevracht transport van de havens in Amerika (USA – United States of America, ook wel VS – Verenigde Staten van Amerika) naar de haven van Rotterdam.

Voordeligste zeevracht tarieven

Tegen de meest voordelige zeevracht tarieven worden pakketten en pallets of complete ladingen (less than container-load en full container load, ookwel LCL en FCL-goederen) via container shipping vervoerd. De vessels (containerschepen) kunnen worden geladen in de havens van New York, Charleston, Houston, New Orleans, Norfolk, Oakland, Oklahoma en Los Angelos en varen rechtstreeks naar de haven van Rotterdam.

Meer lanes

Binnenkort breidt The Freight Hero zijn agenten netwerk in de Verenigde Staten van Amerika verder uit, zodat via nog meer laadhavens goederen naar Nederland kunnen worden verscheept (lanes) tegen de meest voordelige zeevracht tarieven.

Zeevracht tarieven all in

De tarieven kenmerken zich door hun transparantie: de zeevrachtkosten zijn all-in. Dus: geen verborgen kosten en geen locale toeslagen.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

The Freight Hero
in action

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd. Bekijk de animatie door op het play-vignet te klikken en... bespaar tijd en geld!

Over The Freight Hero