{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}
THE Alliance TFH

THE Alliance: nieuwe alliantie van zes rederijen

Hanjin, Hapag-Lloyd, MOL, NYK, "K" Line en Yang Ming hebben bekend gemaakt per april 2017 te gaan samenwerken in een nieuwe alliantie: THE Alliance. Het aanvangstijdstip is tegelijk met dat van de alliantie Ocean Alliance, waarin CMA CGM, Cosco, Evergreen en OOCL samenwerken. Nu Hapag-Lloyd in gesprek is over een fusie met UASC bestaat de kans dat THE Aliance binnenkort met UASC verder versterkt wordt.

Oost-West-Vaarten

THE Alliance dekt alle Oost-West-vaarten af inclusief Azië-Europa. De duur van de samenwerking is minimaal vijf jaar. Gezamenlijk komen de partijen tot 620 containerschepen en 3,5 miljoen TEU. Hiermee beschikt de nieuwe alliantie over 18% van het totaal aan scheepcapaciteit.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

The Freight Hero
in action

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd. Bekijk de animatie door op het play-vignet te klikken en... bespaar tijd en geld!

Over The Freight Hero