{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}
Evergreen

Evergreen weet stijgend verlies te stoppen

Het Taiwanese Evergreen Marine Corp (EMC), met een vloot van 160 schepen en als onderdeel van de Evergreen Group de nummer vier rederij van de wereld (na Maersk, Mediterranean Shipping Company en CMA CGM) heeft het tweede kwartaal van 2016 weliswaar een verlies geleden van 36 miljoen USD, maar heeft in vergelijking met de voorgaande kwartaalverliezen veel beter gepresteerd.

Daling gestopt

Net als bijna alle concurrerende rederijen, schrift Evergreen rode cijfers. In de voorgaande drie kwartalen leed de rederij respectievelijk 79, 115 en 123 miljoen USD verlies. Met het verlies van 36 miljoen USD is deze dalende lijn nu gestopt. Of het een gevolg is van kostenreductie en/ of betere vrachtvolumes is nog even gissen: Evergreen komt nog met een verklaring van de cijfers.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

The Freight Hero
in action

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd. Bekijk de animatie door op het play-vignet te klikken en... bespaar tijd en geld!

Over The Freight Hero