{{ 'Sea Freight' | trans }}

{{ 'Air Freight' | trans }}

{{ 'Sea Freight' | trans }}
{{ 'Air Freight' | trans }}
All-inn tarieven The Freight Hero inclusief SOLAS Administratie Fee

All-in zeevracht tarieven bij The Freight Hero inclusief SOLAS Administratie toeslagen.

De Internationale Maritieme Organisatie (IMO) heeft per 1 juli jl. het SOLAS-reglement gewijzigd om de veiligheid op zee (Safety Of Life At Sea) te verhogen. Door te verplichten dat een container correct gewogen is via een zogenaamde Verified Gross Mass (VGM) zijn de eisen die gesteld worden aan de uitvarende schepen aangescherpt.

Kantelgevaar

Nadat gebleken was dat bij ongeveer een vijfde deel van de containers het gewicht niet juist vermeld was, moet de Verified Gross Mass (VGM) er voor zorgen dat schepen door te zware containers niet meer in de problemen komen door kantelgevaar.

Geconsolideerde zeecontainers

De wijziging houdt ook in dat geconsolideerde zeecontainers voorafgaand aan het aan boord gaan moeten zijn gewogen. Omdat het implementatieproces in diverse landen nog handmatig geschiedt zijn er rederijen die per 1 juli 2016 zogenaamde SOLAS Administration Fees opleggen.

Zeevracht tarieven The Freight Hero zijn all-in

The Freight Hero heeft deze extra SOLAS Administration Fees inmiddels in de processoftware gebundeld en verwerkt waardoor de zeevracht tarieven gegarandeerd volledig all-in zijn.

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}

The Freight Hero
in action

The Freight Hero is gespecialiseerd in het importeren en het exporteren van goederen naar en van Europa. Op het boekingsplatform van The Freight Hero selecteert u uw container en/of luchtvracht en ontvangt gelijk een scherp all-in tarief. U boekt direct en u kunt uw zending real time op uw eigen dashboard volgen. Door de uitstekende handelsrelaties met rederijen en (lucht)havens in meer dan 200 landen is The Freight Hero in staat om dagelijks te voorzien in containervaarten en luchtvrachten afkomstig van zo'n 200 bestemmingen wereldwijd. Bekijk de animatie door op het play-vignet te klikken en... bespaar tijd en geld!

Over The Freight Hero